Oefenmorgen Easy & Free

Elke vrijdagmorgen repeteren Easy & Free vanaf 10:00 uur in ons grandcafé. En ze vinden het wat gezellig dat u er ook bent! Kom gezellig een kopje koffie drinken onder het genot van muziek en zang.

Muziek van Lisdoonvarna & Flagellanten

Elke dinsdagmorgen repeteert vrouwenkoor Lisdoonvarna vanaf 10:30 uur in ons grandcafé. En vaak zijn s' avonds de mannen van De Flagellanten aan het zingen! En ze vinden het wat gezellig dat u er ook bent. Kom gezellig een kopje koffie drinken onder het genot van muziek en zang.

Oefenavond De Waterlanders

Om de woensdagavond zijn de piraten van De Waterlanders te vinden in ons grandcafé! Deze kornuiten oefenen gezellig bij ons en natuurlijk kunt u gewoon bij ons aankomen om ook van hun muziek te genieten.

Bokkentocht

Om 16:00 uur ontvangst met koffie bij De Fanfare om vervolgens met een heuse Bok te vertrekken. Bij de Witte Hoeve krijgt u een echte “Bokkentocht-maaltijd” geserveerd. De prijs voor koffie, het vervoer per Bok inclusief 5 Bokjes en een bokmaaltijd, bedragen € 39,50. Meer info & reserveren via www.giethoornevenementen.nl !