Oefenmorgen Easy & Free

Elke vrijdagmorgen repeteren Easy & Free vanaf 11:00 uur in ons grandcafé. En ze vinden het wat gezellig dat u er ook bent! Kom gezellig een kopje koffie drinken onder het genot van muziek en zang.

Kroeg(varen)spellentocht

Klaverjassen & Bridgen € 22,50 p.p.
16.30 De Fanfare start met een stamppottenbuffet
17.45 Drie rondes, bij klaverjassen 1 ronde op de rondvaartboot
21.30 Prijsuitreiking en muziek bij de Fanfare met Willem Spans
Opgave via www.giethoornevenementen.nl!

Muziek van Lisdoonvarna & Flagellanten

Elke dinsdagmorgen repeteert vrouwenkoor Lisdoonvarna vanaf 11.00 uur in ons grandcafé. En vaak zijn s' avonds de mannen van De Flagellanten aan het zingen om 20.00 uur! En ze vinden het wat gezellig dat u er ook bent. Kom gezellig een kopje koffie drinken onder het genot van muziek en zang.

Oefenavond De Waterlanders

Om de woensdagavond zijn de piraten van De Waterlanders te vinden in ons grandcafé! Deze kornuiten oefenen gezellig bij ons en natuurlijk kunt u gewoon bij ons aankomen om ook van hun muziek te genieten.

Valentijnsweken

Op en rond Valentijnsdag (van het weekend voor t/m het weekend na 14 februari) serveren wij het Valentijnsmenu! Heerlijk genieten met je geliefde van het sharing 3 gangen menu samengesteld door onze chef Bert!

Wijnspijswandeling

Drie relaxte zondagmiddagen in Giethoorn en een leuke ontspannen manier om de beste vier restaurants van Giethoorn te ontdekken. Bij elk restaurant krijg je een heerlijke wijn met een bijpassend gerechtje. Boek uw reservering via www.giethoornevenementen.nl - prijs € 57,50 pp

Maître on tour - 16 jaar Fanfare

Op 5 april in het jaar 2007 kwamen we in grandcafé Fanfare binnen wandelen en we zijn nooit meer weggegaan! Maîtres uit heel Nederland maken vanavond voor jullie aan tafel 6 verschillende gangen klaar en serveren hierbij de mooiste wijnen. 6 gangen incl. wijnarrangement € 75,00 p.p. En ook dit jaar zal de opbrengst naar verschillende goede doelen!

Pasen - Brunch - Rondvaart