home_blok_3
home_blok_3

Hoofdgerechten


Al deze gerechten worde.n geserveerd met een huisgemaakte salade en aardappels uit de oven met olijfolie, knoflook en verse tuinkruiden



Truffelravioli

Met gebakken spinazie, grotchampignons, knoflook en groene asperge   



20,50


Bloemkool steak

Gemarineerd in gerookte paprikapoeder, citroen en verse knoflook



18,50


Gevulde aubergine

Parelcouscous, ras-el-hanout, walnoot, paprika, tomatensalsa en blauwe schimmelkaas



21,50


Zalm met een gekruide korst

Zalm uit de oven met een korst van knoflook, citroen, panko en peterselie



24,50


Gegrilde tonijnsteak

Bospaddenstoelen couscous, zeekraal en teriyakisaus



27,50


Fanfare mixed grill

Biefstuk – roast pork - Boeuf Bourguignon (300 gr. p.p.) 
Geserveerd met truffelfrieten



32,50 pp / vanaf twee personen


Overijsselse Roastpork

Overijssels varken, muscovado suiker, honing en Geytbier. Gegaard op 62°C



22,50


Poussin

Kippetje gemarineerd in zoetzure marinade. Geserveerd met truffelsaus.



21,50


Steak van diamanthaas

House steak (200 gr) 24,50
Big steak (300 gr) 29,50



vanaf 24,50


Steak Rossini

Onze big steak geservereerd met Madeira jus en eendenlever



32,50


Boef Bourguignon

Lekker Frans stoofgerecht, van rundvlees in een volle Boredaux wijn, champignons, wortel, uitjes en reepjes spek



26,50