

Menukaart
Hoofdgerechten
Al deze gerechten worde.n geserveerd met een huisgemaakte salade en aardappels uit de oven met olijfolie, knoflook en verse tuinkruiden
Truffelravioli
Met gebakken spinazie, grotchampignons, knoflook en groene asperge
20,50
Bloemkool steak
Gemarineerd in gerookte paprikapoeder, citroen en verse knoflook
18,50
Gevulde aubergine
Parelcouscous, ras-el-hanout, walnoot, paprika, tomatensalsa en blauwe schimmelkaas
21,50
Zalm met een gekruide korst
Zalm uit de oven met een korst van knoflook, citroen, panko en peterselie
24,50
Gegrilde tonijnsteak
Bospaddenstoelen couscous, zeekraal en teriyakisaus
27,50
Fanfare mixed grill
Biefstuk – roast pork - Boeuf Bourguignon (300 gr. p.p.)
Geserveerd met truffelfrieten
32,50 pp / vanaf twee personen
Overijsselse Roastpork
Overijssels varken, muscovado suiker, honing en Geytbier. Gegaard op 62°C
22,50
Poussin
Kippetje gemarineerd in zoetzure marinade. Geserveerd met truffelsaus.
21,50
Steak van diamanthaas
House steak (200 gr) 24,50
Big steak (300 gr) 29,50
vanaf 24,50
Steak Rossini
Onze big steak geservereerd met Madeira jus en eendenlever
32,50
Boef Bourguignon
Lekker Frans stoofgerecht, van rundvlees in een volle Boredaux wijn, champignons, wortel, uitjes en reepjes spek
26,50