home_blok_3
home_blok_3

Hoofdgerechten


Al deze gerechten worde.n geserveerd met een huisgemaakte salade en aardappels uit de oven met olijfolie, knoflook en verse tuinkruiden



Truffelravioli

Met gebakken spinazie, grotchampignons, knoflook en groene asperge



17,50


Biet Wellington

Rode biet met een duxelles van paddenstoelen, shiitake, knoflook in jasje van bladerdeeg met bieslook, brokken geitenkaas



17,50


Duivelse scampies pasta

Pittige gamba’s, courgette, cherrytomaten en Parmezaanse kaas



20,50


Fish and Chips

Licht gepaneerde snoekbaars, zelf gemaakte frieten, zuur van Kesbeke en remouladesaus



18,50


Overijsselse Roastpork

Overijssels varken, muscovado suiker, honing en Geytbier. Gegaard op 62°C



19,50


Fanfare mixed grill

Biefstuk – spare ribs – roastpork 275 gr. p.p.



29,50 pp / vanaf twee personen


Gegrilde Lantinga Spareribs

Chili saus, aïoli, salade en zelfgemaakte friet



23,50


Steaks van diamanthaas

Lady steak (150 gr) 20,50
House steak (200 gr) 23,50
Big steak (300 gr) 28,50



vanaf 20,50


Steak Rossini

House steak met eendenlever



28,50


Gele curry met lam

Thaise groene curry - 20 soorten kruiden – linzen – kokosmelk - witte rijst



22,50