home_blok_3
home_blok_3

Hoofdgerechten


Al deze gerechten worde.n geserveerd met een huisgemaakte salade en aardappels uit de oven met olijfolie, knoflook en verse tuinkruiden



Winterse truffelravioli

Met gebakken spinazie, grotchampignons, knoflook en groene asperge   



17,50


Biet Wellington

Rode biet met een duxelles van paddenstoelen, shiitake, knoflook in jasje van bladerdeeg met bieslook, brokken geitenkaas



18,50


Bloemkool steaks vegan

Gemarineerd in gerookte paprikapoeder, citroen en verse knoflook



17,50


Zalm tournedos op verse pasta

Zalm uit de oven met spinazie tomaat en feta en verse tagliatelle



24,50


Boef Bourgonion

Lekker winters Frans stoofgerecht, van rundvlees in rode bourgognewijn, champignons, bleekselderij, wortel, uitjes en reepjes spek



26,50


Sukade van wild zwijn

Met het mooiste wild van de Veluwe, kruidnagel, laurier, knoflook en rode wijn



27,50


Fanfare mixed grill

Biefstuk – spare ribs – roastpork 275 gr. p.p.



29,50 pp / vanaf twee personen


Overijsselse Roastpork

Overijssels varken, muscovado suiker, honing en Geytbier. Gegaard op 62°C



21,50


Gegrilde Lantinga Spareribs

Chili saus, aïoli, salade en zelfgemaakte friet



24,50


Steaks van diamanthaas

House steak (200 gr) 24,50
Big steak (300 gr) 29,50



vanaf 20,50


Steak Rossini

Madeira jus en eendenlever



32,50