

Menukaart
Voorgerechten
Plankje Boerenlandbrood
Met een smeersel van hummus, tomatenchutney, Za’atarkruiden en notencrunch
6,75
Steak tartare
Op originele wijze bereid met uitjes, cornichons en mosterd
12,50
Chef's voorgerecht
Chef maakt voor u een verrassingsvoorgerecht met daarop vis, vlees en een klein soepje
Vanaf 2 personen te bestellen
14,50 pp
Warm gerookte zalm
Met frisse salade en dillemayonaise
11,50
Carpaccio van lotuswortel
In frambozenazijn gemarineerde lotuswortel, framboosjes, gefrituurde lotuswortelchips en noten.
10,50
Tonijn Tataki
Gegrilde tonijn met wakame, wasabi mayonaise en tobiko/sojasaus
14,50
Truffelravioli
Met gebakken spinazie - grotchampignons - knoflook - groene asperges
11,50
Carpaccio van gerookte ribeye
Notensla, Parmezaanse kaas, gebrande noten en truffelmayonaise
12,50
Oesters & Lime
Zeeuwse Oesters met vinaigrette van rode wijn
3 stuks 9,50 / 6 stuks 18,- / 9 stuks 25,-
3,50 per stuk