home_blok_3
home_blok_3

Kerstmenu's


Wij serveren uw kerstdiner vanaf 17.00 uur! Hieronder onze kerstmenu's. U kunt natuurlijk ook gewoon van de kaart bestellen. 

NB Kerstavond zijn wij gesloten



4 gangen menu

Amuse, zelfgemaakte Geytzwam bitterbal met truffel

Carpaccio van rund met Parmezaan en een bitterbal van truffel en krullen van eendenlever

Consommé van tomaat met mini cherrytomaatje en basilicum

Texels lamsschenkel in eigen jus – wortel - knolselderij
Of
Risotto met gebakken gamba’s

Geserveerd met winterse groente en aardappelgarnituur

Aan tafel geflambeerde ananas, met Grand Marnier en een bol vanille ijs ne slagroom.



42,50


6 gangen menu

Amuse, zelfgemaakte Geytzwam bitterbal met truffel

Zeebaars met Hollandaise saus geserveerd met puree van Pastinaak

Wij schenken een Consommé van tomaten en basilicum op een carpaccio van coquilles met mini cherry tomaatjes

Granité van Gin en Jonnie

Hertenrugfilet aan tafel getrancheerd met een wildsaus
Of
Zeebaars op de huid gebakken – met een kreeftensaus met kreeft

Geserveerd met winterse groente en aardappelgarnituur

Verschillende Hollandse kazen met honing en rucola, krokantje van vijgenbrood

Parade van desserts van onze chef



48,50