Achtergrond_riet

button vergaderen

buttond voorgerecht

reserveer een lunch of diner...

Buffetten

Grandcafé Fanfare verzorgt haar buffetten tot in de puntjes. Vanaf 20 personen kunt u als groep bij ons terecht voor een buffet. Natuurlijk kleden wij alles feestelijk aan en bieden we ook diverse activiteiten in en rondom het mooie dorp Giethoorn aan. 


Lunchbuffetten

De lunches worden geserveerd vanaf 20 personen. Bij minder dan 20 personen is meerprijs € 3,50 p.p. (m.u.v. Boerenbroodbuffet). Lunchgerechten worden tot 14.30 uur geserveerd.

Gieterse broodbuffet - € 11,50 pp

Witte- en bruine bolletjes, wit en bruin boerenoerbrood, twee soorten kaas, drie soorten vleeswaren, aardappelsalade gegarneerd met rauwkostsalade, zoetwaren, koffie, thee, melk en karnemelk.

Boerenbroodbuffet- € 12,75 pp

Sneden boerenbrood ruim belegd met: brie, kaas, carpaccio, beenham, Ardennerham etc. met daarbij koffie, thee, melk en karnemelk.

Boerenbroodbuffet de Luxe - € 14,75 pp

Sneden boerenbrood luxe belegd met: zalm, gerookte forel, brie, old Amsterdam, carpaccio, Ardennerham en beenham etc. met daarbij koffie, thee, melk, karnemelk.

Luxe Koffietafelbuffet - € 19,50 pp

Tomatensoep, witte- en bruine bolletjes, croissants, wit en bruin boerenoerbrood en rozijnenbrood, twee soorten kaas, vier soorten vleeswaren, aardappelsalade en zalmsalade gegarneerd met rauwkost, gekookte eitjes, rundvleeskroketten, zoetwaren, fruit, verse jus d’orange, koffie, thee, melk en karnemelk.

Extra's 

Van Dobbe kroket - € 1,75 pp
Soep naar keuze - € 3,00 pp
Verse jus d'orange - € 1,50
Glas prosecco - € 2,50 pp


Fanfare High Tea of High Bubbel

Tussen lunch en diner kunt u ook gaan voor de High Tea of High Bubbel!
Let op dit is voldoende maar geen volwaardige lunch of diner. Vanaf 10 personen.  Bij minder dan 10 personen is de meerprijs € 3,50 p.p. Deze gerechten worden tussen 14.00 en 18.00 uur geserveerd.

Fanfare High Tea - € 18,50 pp

Verschillende Engelse thee melanges en verse munt met honing uit de weerribben, muffins, chocolade arretjescake, hartige sandwiches met vis en vleeswaren, twee soorten quiches (één met ham en zongedroogde tomaten en één vegetarisch), chocolade muffin, sortering van bonbons, oud Hollandse koekjes, verse aardbeien, slagroom, chocolade caramel fudge, nougat en after eight.

Fanfare High Bubbel - € 19,50 pp

U begint lekker met een glaasje Rosé Prosecco, waarna er verschillende lekkernijen langs komen, zoals boerenbrood met verschillende smeerseltjes, gebakken champignons in kruidenboter en room, plankje met gerookte zalm en gerookt Ardennerham met truffelmayonaise, scampie’s gebakken in knoflook met paprika en uienringen. Ook erg leuk als voorgerecht van u diner. Dit is incl. 3 glazen procecco en tafel water.

Fanfare High Bubbel - € 19,50 pp én Diner - € 16,50 pp

Fanfare High Bubbel
U begint lekker met een glaasje Rosé Prosecco, waarna er verschillende lekkernijen langs komen, zoals boerenbrood met verschillende smeerseltjes, gebakken champignons in kruidenboter en room, plankje met gerookte zalm en gerookt Ardennerham met truffelmayonaise, scampie’s gebakken in knoflook met paprika en uienringen. Ook erg leuk als voorgerecht van u diner. Dit is incl. 3 glazen procecco en tafel water.

Diner
Klein kopje speciale soep, Zalm mediterraan, quiches uit de oven met prei, paprika, ui, olijven, ham en zongedroogde tomaatjes, stukjes ossenhaas gebakken met spekjes champignons en uien, Vlaamse friet en gemende salade.

 
Buffetten

Vanaf 20 personen. Bij minder dan 20 personen is de meerprijs € 3,50 p.p.

Weidebuffet -  € 23,50 pp

Gerookte Ardennerham met frisse meloen, rundvleessalade gegarneerd met verschillende hamsoorten, carpaccio met oude kaas en pijnboompitten, zalmsalade begeleid door gerookte zalm, Italiaanse pastasalade met gebrande noten, pikante balletjes in satésaus, gekruide rijst, gemarineerde kippendijen met stroganofsaus, frites, twee rauwkostsalades, kruidenboter en boerenoerbrood.

Luxe Seizoensbuffet van de chef - € 27,50 pp

Dit fantastische buffet wordt gemaakt met de producten uit het seizoen. Op de tafels worden plankjes boerenoerbrood met verschillende smeerseltjes neergezet. Soep van de dag, twee samengestelde salades met een bijpassende garnering, gerookte hamsoort met anti-pastas, seizoenspaté, carpaccio, twee rauwkostsalades, twee koude visgerechten, kruidenboter en boerenbrood, drie warme vlees/gevogelte gerechten, één visgerecht, twee verse groentes, een rijst of pastagerecht en frites.

Fanfare buffet - € 32,50 pp

Op de tafels wordt een plankje boerenoerbrood met verschillende smeerseltjes gezet. Gerookte Ardennerham met frisse meloen, rundvleessalade, gegarneerd met paté en verse ananas, zalmsalade gegarneerd met gerookte zalm, “Carpaccio” dungesneden gemarineerde ossenhaas met pijnboompitten en oude kaas, gerookte Schotse zalm met grove mosterdsaus, gerookte forel, gekruide gebraden varkensrib met roerbakgroenten, kip met champignonroomroomsaus, rosé gebraden runderlende met rode wijnsaus op het buffet gesneden, zijde zalm uit de oven gemarineerd in citroenolie op een bedje van Tagliatelle, gekruide rijst, gegratineerde aardappelen in roomsaus, frites en twee rauwkostsalades.

Vanaf 30 personen.

Tapas buffet - € 27,50 pp

Cocktail met Hollandse garnalen, oesters met sherry dressing, diverse harde worst soorten, verschillende tapenade van onder andere zongedroogde tomaat, ansjovis, oude kaas, pijnboompitten, carpaccio rolletje met truffel mayo, witlof schuitje met blauw schimmel kaas en geplette noten van Gotje, zongedroogde tomaatjes, zalm rolletjes gevuld met salade en balsamico dressing en old Amsterdam, spiesjes van ansjovis filet, olijven en zongedroogde tomaten, guillotine met een blok Reypenaerkaas, cherry tomaatje omwikkeld met serrano ham en roomkaas, peppersweets en verschillende boerenbroden en harde Spaanse toastjes.

Tussen het snoepen van de verschillende koude hapjes zetten we steeds verschillende warme hapjes neer zoals bruchietta geroosterd boerenbrood gegratineerd met kruidenboter en ook lekker met zon gedroogde tomaten met Ardenner ham, gebakken gamba’s aan spies met aioli, pittige Spaanse gehaktballetjes, gefrituurde kaas stengels, bakje  champignons gevuld met geiten kaas en zalm, aardappeltjes heerlijk gekruid met cajunkruiden en dadels omwikkeld met spek uit de oven.                       

 
Dessertbuffettten

Vanaf 20 personen.

Ijsje van de chef -  € 3,95 pp

Onze kok schept voor u een bolletje ijs in een hoorntje, natuurlijk met slagroom! Keuze uit drie smaken met verschillende soorte dip.

Hapjes Dessert - € 7,50 pp

Kleine crème brulee, crumble van rood fruit, crêpes Suzette met kersen geflambeerd aan tafel, ijstaarten van verschillende smaken bollenijs, arretjescake, fruitsalade, verschillende soorten dip en slagroom.

Dessertbuffet Sibériënne -  € 6,50 pp

Feestelijke vanille ijstaart omkapseld met cake en gesuikerd eiwit, gegratineerd in de oven, chocoladesaus, aardbeiensaus, advocaat, verse fruitsalade warme kersen.

Gieters Fanfare -  € 7,50 pp

Crème brulée, warme brownie waar de pure chocolade uitloopt, soesjes met slagroom en chocoladesaus (provitarol), drie ijstaarten van bolletjes ijs met warme kersen en slagroom, warme appelpotjes, fruitsalade en verschillende soorten dip.

Grandcafé Fanfare

Arie Willem & Natasja Vermeij
Binnenpad 68
8355 BV Giethoorn
T. 0521 36 16 00
E. info@fanfaregiethoorn.nl

Wat is er te doen?

Kijk op onze AGENDA!

vir tour

Openingstijden

Maandag vanaf 10.30 uur
Dinsdag vanaf 09.30 uur
Woensdag vanaf 10.30 uur
Donderdag vanaf 10.30 uur
Vrijdag vanaf 11.00 uur
Zaterdag vanaf 10.00 uur
Zondag vanaf 10.00 uur

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte.